2020-02-19 11:20:24

Izvanškolski uspjesi naših učenika

Sportski uspjesi bivših i sadašnjih učenika naše škole

 

 

 

U organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Vukovara i Grada Vukovara upriličeno je proglašenje najboljih sportaša i sportašica grada Vukovara za 2019. godinu. Nagrade su dodijeljene u 5 kategorija: najbolja sportašica, najbolji sportaš, perspektivna sportašica, perspektivni sportaš i najbolja ekipa.

Među nagrađenima našli su se i učenici naše škole.

Najperspektivniji sportaš u protekloj godini u gradu Vukovaru je Dino Mojzeš, član Boksačkog kluba Borovo. U 2019. godini je osvojio drugo mjesto na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske, a nastupom za Boksački klub Borovo ostvario je sve pobjede u Prvoj boksačkoj ligi.

U kategoriji perspektivna sportašica za izniman rezultat u 2019. godini nagradu je dobila Josipa Zovko iz Šahovskog kluba Vukovar 91. Josipa se šahom počela baviti 2017. godine, a u 2019. godini je postala prvakinja Vukovarsko-srijemske županije za kadetkinje do 12 godina. Na mnogim šahovskim natjecanjima diljem Lijepe naše zauzimala je visoka mjesta.   Želimo im još puno uspjeha u budućim natjecanjima!    (izvor teksta i fotografija:  vukovar.hr)

Osnovna škola Blage Zadre